προφίλ -

Handmade design

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ TO ΤΟΠΙΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΤΑΛΟΥΔΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΙΛ ΠΡΟΣΙΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Μπορεί να σπούδασα γεωλόγος-γεωφυσικός, αλλά δεν εξάσκησα ποτέ το συγκεκριμένο επάγγελμα, παρά σαν χόμπι, μέσω εξειδικευμένου εντύπου. Τα τελευταία 21 χρόνια ασχολούμαι με τα είδη υγιεινής, με έναν προσανατολισμό προς τα ιδιαίτερα, χειροποίητα και φυσικά αντικείμενα.

Έχοντας αρκετή πείρα στην ενεργό πώληση των ειδικών ειδών υγιεινής, αποσκοπώ να πω κάτι δικό μου στην αγορά, να δώσω τη δική μου αισθητική, δημιουργώντας ένα μικρό χώρο γεμάτο γωνιές και εκπλήξεις, με στόχο το μοναδικό, το ιδιαίτερο, αλλά όχι το ακριβό και το απρόσιτο στο ευρύ κοινό. Πορεύομαι με τη λογική ενάντια στο φθηνό και την έλλειψη του στιλ.

Κυρίαρχη σημασία στο μυαλό και τη δράση μου έχει ο πελάτης. Να ανακαλύψω αυτό που έχει στην ψυχή και την καρδιά του, να το επεξεργαστώ και μετά να του προτείνω τα υλικά και τις ιδέες για το χώρο, το σπίτι, το κατάστημα, τη βεράντα, το τζάκι, ακόμη και το τραπεζάκι του, με χειροποίητα πλακάκια. Κατά τη γνώμη μου, η καλύτερη αλληλουχία προς ένα τέλειο αποτέλεσμα είναι να συνεργάζομαι με έναν ειδικό στην υλοποίηση κάθε έργου, έναν αρχιτέκτονα ή διακοσμητή, που θα κατανοήσει την ψυχή του πελάτη, θα μου τη μεταφέρει κι εγώ θα του προτείνω τα υλικά που τον εκφράζουν και τον ενθουσιάζουν.

Θέλω να δώσω μια αίσθηση διαφορετικότητας, με ορθή χρήση πολλών ιδιαίτερων υλικών, με τρόπο που να χαρίζουν στο χώρο συναίσθημα, γούστο χωρίς να κοστίζουν πολύ. Αυτό το πετυχαίνω με πολύ καλή γνώση των ιταλικών και ισπανικών εταιριών, καθώς και των διαφόρων οικοτεχνιών του ιταλικού, ισπανικού και γαλλικού νότου, που κάνουν θαύματα με χειροποίητα υλικά.

Εδώ, θα βρει κάποιον να τον ακούσει, να κατανοήσει τι έχει στο μυαλό του, να τον συμβουλεύσει και τέλος, να βρει τα κατάλληλα υλικά στις καταλληλότερες τιμές, που θα δώσουν στο όνειρό του σάρκα και οστά.

Η ιδιαιτερότητα δεν κατηγοριοποιείται ούτε επιβάλλεται, αλλά ανακαλύπτεται, δίχως κοινωνικούς ή οικονομικούς προσδιορισμούς. Το μόνο που μπορεί να παίζει ρόλο, είναι η μόρφωση, οι εικόνες και οι παραστάσεις που μπορεί να έχει κανείς και τα συναισθήματα που επιθυμεί να ανακυκλώνει στην καθημερινότητά του. Πελάτης μου είναι o άνθρωπος που θέλει να παράγει συναισθήματα από τις εικόνες γύρω του, που ταξιδεύει και ταξιδεύεται, που διάγει και ζει ζωή δική του, δίχως να μιμείται τη ζωή άλλων.